Fogás: köret, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit megmossuk,megpucoljuk,véko nyra felszeleteljük(2 mm)Egy kerek sütőformát kikenünk a vaj meg az olaj keverékével,beleállítjuk a krumpliszeleteket kicsit megdöntve A hagymát megpucoljuk,hosszúkás szeletekre vágjuk és elosszuk a krumpliszeletek között.A maradék vaj-olaj keverékével megkenjük a tetejét,sózzuk ,borsozzuk .Előmelegített sütőben megsütjük .Mielőtt a krumpli megpuhulna megszórjuk reszelt sajttal ,visszatesszük a sütőbe és 1-2 percig még sütjük,míg a sajt megolvad..
Sült mellé adhatjuk köretnek
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igen finom, sültek mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.18 12:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit megmossuk, kerek sütőformát, olaj keverékével, krumpliszeleteket kicsit, hagymát megpucoljuk, krumpliszeletek között, maradék vaj-olaj, krumpli megpuhulna, sajt megolvad, krumpliszeletek, felszeleteljük, Előmelegített, visszatesszük, beleállítjuk, keverékével, megpucoljuk, sültkrumpli, keverékével, megpucoljuk, sütőformát, megszórjuk, szeletekre, olvasztott, lilahagyma, megpuhulna, megkenjük, megdöntve, borsozzuk, megmossuk, olivaolaj, megsütjük, hosszúkás, elosszuk, adhatjuk, krumplit, krumpli, ekolvasztott, olivaolaj, nagy lilahagyma, sajt, bors,
|
|
|
|
|